Retningsnummer Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, KilmacthomasBy/sted eller kommune:Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, Kilmacthomas
Retningsnummer:051     (+35351)

Land:

Irland


Retningsnummer Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, Kilmacthomas (Irland)


Forvalget 051 er retningsnummeret for Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, Kilmacthomas. Og Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, Kilmacthomas ligger i Irland. Hvis du er utenfor Irland, og du vil ringe en person i Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, Kilmacthomas, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Irland er +353, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, Kilmacthomas, må du slå retningsnummeret +35351 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +35351, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Waterford, Carrick-On-Suir, New Ross, Kilmacthomas for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0035351.
Telefonnummer kalkulator