Retningsnummer Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, PahangBy/sted eller kommune:Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang
Retningsnummer:03     (+603)

Land:

Malaysia


Retningsnummer Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang (Malaysia)


Forvalget 03 er retningsnummeret for Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang. Og Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang ligger i Malaysia. Hvis du er utenfor Malaysia, og du vil ringe en person i Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Malaysia er +60, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang, må du slå retningsnummeret +603 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +603, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 00603.
Telefonnummer kalkulator