Retningsnummer Pare Pare, Pinrang, Sidenreng RappangBy/sted eller kommune:Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang
Retningsnummer:0421     (+62421)

Land:

Indonesia


Retningsnummer Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang (Indonesia)


Forvalget 0421 er retningsnummeret for Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang. Og Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang ligger i Indonesia. Hvis du er utenfor Indonesia, og du vil ringe en person i Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Indonesia er +62, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang, må du slå retningsnummeret +62421 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +62421, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0062421.
Telefonnummer kalkulator