Retningsnummer Nord-Kivu, Sud-Kivu, ManiemaBy/sted eller kommune:Nord-Kivu, Sud-Kivu, Maniema
Retningsnummer:06     (+2436)

Land:

Demokratiske republikken Kongo


Retningsnummer Nord-Kivu, Sud-Kivu, Maniema (Demokratiske republikken Kongo)


Forvalget 06 er retningsnummeret for Nord-Kivu, Sud-Kivu, Maniema. Og Nord-Kivu, Sud-Kivu, Maniema ligger i Demokratiske republikken Kongo. Hvis du er utenfor Demokratiske republikken Kongo, og du vil ringe en person i Nord-Kivu, Sud-Kivu, Maniema, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Demokratiske republikken Kongo er +243, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Nord-Kivu, Sud-Kivu, Maniema, må du slå retningsnummeret +2436 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +2436, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Nord-Kivu, Sud-Kivu, Maniema for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 002436.
Telefonnummer kalkulator