Retningsnummer Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen)By/sted eller kommune:Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen)
Retningsnummer:056     (+3256)

Land:

Belgia


Retningsnummer Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen) (Belgia)


Forvalget 056 er retningsnummeret for Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen). Og Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen) ligger i Belgia. Hvis du er utenfor Belgia, og du vil ringe en person i Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen), i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Belgia er +32, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen), må du slå retningsnummeret +3256 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +3256, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen) for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 003256.
Telefonnummer kalkulator