Retningsnummer Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut SongkhramBy/sted eller kommune:Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram
Retningsnummer:034     (+6634)

Land:

Thailand


Retningsnummer Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram (Thailand)


Forvalget 034 er retningsnummeret for Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram. Og Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram ligger i Thailand. Hvis du er utenfor Thailand, og du vil ringe en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Thailand er +66, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, må du slå retningsnummeret +6634 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +6634, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 006634.
Telefonnummer kalkulator