Retningsnummer Isle of Benbecula, Outer HebridesBy/sted eller kommune:Isle of Benbecula, Outer Hebrides
Retningsnummer:01870     (+441870)

Land:

StorbritanniaForvalget 01870 er retningsnummeret for Isle of Benbecula, Outer Hebrides. Og Isle of Benbecula, Outer Hebrides ligger i Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, og du vil ringe en person i Isle of Benbecula, Outer Hebrides, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Storbritannia er +44, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Isle of Benbecula, Outer Hebrides, må du slå retningsnummeret +441870 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +441870, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Isle of Benbecula, Outer Hebrides for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 00441870.
Telefonnummer kalkulator


Retningsnummer Isle of Benbecula, Outer Hebrides (Storbritannia)