Retningsnummer Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis OrientalBy/sted eller kommune:Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis Oriental
Retningsnummer:088     (+6388)

Land:

Filippinene


Retningsnummer Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis Oriental (Filippinene)


Forvalget 088 er retningsnummeret for Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis Oriental. Og Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis Oriental ligger i Filippinene. Hvis du er utenfor Filippinene, og du vil ringe en person i Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis Oriental, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Filippinene er +63, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis Oriental, må du slå retningsnummeret +6388 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +6388, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Bukidnon, Camiguin, Misamis Occidental, Misamis Oriental for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 006388.
Telefonnummer kalkulator