Retningsnummer Ballyclare (Northern Ireland)By/sted eller kommune:Ballyclare (Northern Ireland)
Retningsnummer:02893     (+442893)

Land:

StorbritanniaForvalget 02893 er retningsnummeret for Ballyclare (Northern Ireland). Og Ballyclare (Northern Ireland) ligger i Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, og du vil ringe en person i Ballyclare (Northern Ireland), i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Storbritannia er +44, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Ballyclare (Northern Ireland), må du slå retningsnummeret +442893 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +442893, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Ballyclare (Northern Ireland) for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 00442893.
Telefonnummer kalkulator


Retningsnummer Ballyclare (Northern Ireland) (Storbritannia)