Retningsnummer 8 / +578Retningsnummer:8     (+57 8)
By/sted eller kommune:Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá

Land:

ColombiaForvalget 8 er retningsnummeret for Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá. Og Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá ligger i Colombia. Hvis du er utenfor Colombia, og du vil ringe en person i Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Colombia er +57, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá, må du slå retningsnummeret +57 8 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +57 8, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0057 8.
Telefonnummer kalkulator


Retningsnummer 8 / +578 (Colombia)