Retningsnummer 35 / +5535Retningsnummer 35 / +5535 (Brasil)


Forvalget 35 er retningsnummeret for Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre. Og Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre ligger i Brasil. Hvis du er utenfor Brasil, og du vil ringe en person i Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Brasil er +55, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre, må du slå retningsnummeret +55 35 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +55 35, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0055 35.
Telefonnummer kalkulator