Retningsnummer 0884 / +39884Retningsnummer 0884 / +39884 (Italia)


Forvalget 0884 er retningsnummeret for Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia). Og Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia) ligger i Italia. Hvis du er utenfor Italia, og du vil ringe en person i Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia), i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Italia er +39, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia), må du slå retningsnummeret +39884 foran personens telefonnummer.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +39884, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia) for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0039884.
Telefonnummer kalkulator