Retningsnummer 086 / +6386Retningsnummer 086 / +6386 (Filippinene)


Forvalget 086 er retningsnummeret for Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur. Og Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur ligger i Filippinene. Hvis du er utenfor Filippinene, og du vil ringe en person i Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Filippinene er +63, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur, må du slå retningsnummeret +6386 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +6386, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 006386.
Telefonnummer kalkulator