Retningsnummer 0752 / +61752Retningsnummer:0752     (+61752)
By/sted eller kommune:Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture

Land:

AustraliaForvalget 0752 er retningsnummeret for Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture. Og Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture ligger i Australia. Hvis du er utenfor Australia, og du vil ringe en person i Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Australia er +61, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture, må du slå retningsnummeret +61752 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +61752, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0061752.
Telefonnummer kalkulator


Retningsnummer 0752 / +61752 (Australia)