Retningsnummer 064 / +6364Retningsnummer:064     (+6364)
By/sted eller kommune:Cotabato, Maguindanao, Sultan Kudarat

Land:

FilippineneForvalget 064 er retningsnummeret for Cotabato, Maguindanao, Sultan Kudarat. Og Cotabato, Maguindanao, Sultan Kudarat ligger i Filippinene. Hvis du er utenfor Filippinene, og du vil ringe en person i Cotabato, Maguindanao, Sultan Kudarat, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Filippinene er +63, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Cotabato, Maguindanao, Sultan Kudarat, må du slå retningsnummeret +6364 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +6364, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Cotabato, Maguindanao, Sultan Kudarat for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 006364.
Telefonnummer kalkulator


Retningsnummer 064 / +6364 (Filippinene)