Retningsnummer 046 / +35346Retningsnummer 046 / +35346 (Irland)


Forvalget 046 er retningsnummeret for Navan, Kells, Trim, Edenderry, Enfield. Og Navan, Kells, Trim, Edenderry, Enfield ligger i Irland. Hvis du er utenfor Irland, og du vil ringe en person i Navan, Kells, Trim, Edenderry, Enfield, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Irland er +353, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Navan, Kells, Trim, Edenderry, Enfield, må du slå retningsnummeret +35346 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +35346, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Navan, Kells, Trim, Edenderry, Enfield for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0035346.
Telefonnummer kalkulator