Retningsnummer 044 / +2744Retningsnummer 044 / +2744 (Sør-Afrika)


Forvalget 044 er retningsnummeret for Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George). Og Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George) ligger i Sør-Afrika. Hvis du er utenfor Sør-Afrika, og du vil ringe en person i Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George), i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Sør-Afrika er +27, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George), må du slå retningsnummeret +2744 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +2744, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George) for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 002744.
Telefonnummer kalkulator