Retningsnummer 0255 / +61255Retningsnummer 0255 / +61255 (Australia)


Forvalget 0255 er retningsnummeret for Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook. Og Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook ligger i Australia. Hvis du er utenfor Australia, og du vil ringe en person i Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Australia er +61, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, må du slå retningsnummeret +61255 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +61255, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0061255.
Telefonnummer kalkulator