Retningsnummer 02 / +3582Retningsnummer 02 / +3582 (Finland)


Forvalget 02 er retningsnummeret for Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg). Og Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg) ligger i Finland. Hvis du er utenfor Finland, og du vil ringe en person i Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg), i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Finland er +358, så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg), må du slå retningsnummeret +3582 foran personens telefonnummer.

Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land.

Som et alternativ til +3582, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg) for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 003582.
Telefonnummer kalkulator