Landsnummer Slovakia

Tast inn navnet til landet eller landsnummer:Land:Slovakia

landsnummer / retningsnummer:

+421

00421

lokal tid:

07:22

Toppdomene:

sk

Telefonnummer kalkulator


Instrukser:
Den førende nullen til det nasjonale retningsnummeret må ikke brukes her. Nummeret '06100 1266100' blir dermed med lansnummer / landskode '+421 6100 1266100'.


Retningsnumrene til Slovakia...

Landsnummer Slovakia (retningsnummer)


landsnummer / retningsnummer for Slovakia er +421 (00421). Hvis du er utenfor Slovakia, og du vil ringe en person i Rožňava, , i tillegg til retningsnummeret, trenger du landsnummer / retningsnummer for landet du ønsker å ringe til. landsnummer / retningsnummer for Slovakia er +421 (00421), så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Rožňava, , må du slå retningsnummeret +421 58 foran personens telefonnummer. Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet. For det fiktive telefonnummeret 8266100, er retningsnummeret 058 og landsnummer / retningsnummer +421, er nummeret du skal ringe til +421 58 8266100.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land. Som et alternativ til +421 58, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Rožňava, for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 00421 58. For det fiktive telefonnummeret 8266100, er retningsnummeret 058 og landsnummer / retningsnummer 00421 (Slovakia), er nummeret du skal ringe til 00421 58 8266100.

Selv når en samtale kommer fra utlandet, kan anroperens nummer skjule en tjeneste som tjenesteleverandøren krever en ekstra avgift for. Slike samtaler kommer ofte fra Afrika – det vil si samtaler med landsnummer / retningsnummer +2xx – i den hensikt å lokke den oppringte parten til å returnere samtalen. Å ringe opp et slikt nummer resulterer ofte i høye kostnader for den aktuelle abonnenten, disse overføres til selskapet som foretok den opprinnelige oppringingen. Jo lengre den returnerte samtalen varer, desto høyere blir kostnadene. Du bør derfor utvise forsiktighet når du returnerer slike uventede samtaler fra utlandet. Abonnenter kjenner ofte prefikset til dyre servicenumre i sine egne land, men det er ofte umulig å identifisere slike tjenester i utenlandske telefonnumre.

Hvis abonnenten blir oppringt på et mobilnummer, spiller det ingen rolle i hvilket land mobilenheten befinner seg. Om samtalen er et internasjonalt anrop og landsnummer / retningsnummer – i dette tilfellet +421 (00421, Slovakia) – må spesifiseres, avhenger bare av om den oppringte mobilenheten bruker en mobiltelefonleverandør fra samme land som den som ringer. Det har ingen ting å si hvor den mobile enheten befinner seg. Men lokaliseringen kan under visse forhold utgjøre en stor forskjell for anropskostnadene. Så snart en mobilenhet ringer til et fremmed mobilnett, påløper det roamingavgifter. Eieren av den aktuelle enheten må dekke seg disse kostnadene, uavhengig av om vedkommende er blitt oppringt eller selv har ringt noen andre. Roamingavgifter er i stor grad avskaffet i EU, så det påløper ingen ekstra kostnader når du bruker en mobilenhet i et annet europeisk land. Utenfor EU medfører dette imidlertid ofte en høy avgift. Roamingavgifter er spesielt høye i fly og på skip som er utstyrt med en mobil nettverkscelle. Det anbefales derfor å informere seg på forhånd om roamingavgifter i utlandet, eller å la enheten være i flymodus under hele reisen.

Landskode Slovakia