Landsnummer Myanmar

Tast inn navnet til landet eller landsnummer:

telefonere fra

tilLand:Myanmar

Landsnummer:

+95

0095


lokal tid:


6:40

Toppdomene:

mm

Telefonnummer kalkulator


Instrukser:
Den førende nullen til det nasjonale retningsnummeret må ikke brukes her. Nummeret '02576 1122576' blir dermed med lansnummer / landskode '+95 2576 1122576'.


Retningsnumrene til Myanmar ...

Landsnummer / retningsnummeret Myanmar


Landkoden for Myanmar er +95 (0095). Hvis du er utenfor Myanmar , og du vil ringe en person i Taunggyi, , i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Landskoden for Myanmar er +95 (0095), så hvis du er i Norge og du vil ringe en person i Taunggyi, , må du slå retningsnummeret +95 8121 foran personens telefonnummer. Null foran retningsnummeret er utelatt i dette tilfellet. For det fiktive telefonnummeret 122576, er retningsnummeret 8121 og landkoden +95, er nummeret du skal ringe til +95 8121 122576.

Plusstegnet i begynnelsen av telefonnummeret kan vanligvis brukes i dette formatet. Det er imidlertid mer vanlig å erstatte plusstegnet med en sekvens av tall som varsler telefonnettverket at du vil ringe et telefonnummer i et annet land. ITU anbefaler å bruke 00, som også brukes i mange land, inkludert alle europeiske land. Som et alternativ til +95 8121, som du må plassere foran telefonnummeret til en person i Taunggyi, for å ringe dem fra Norge, kan du også bruke 0095 8121. For det fiktive telefonnummeret 122576, er retningsnummeret 8121 og landkoden 0095 (Myanmar ), er nummeret du skal ringe til 0095 8121 122576.

Selv når en samtale kommer fra utlandet, kan anroperens nummer skjule en tjeneste som tjenesteleverandøren krever en ekstra avgift for. Slike samtaler kommer ofte fra Afrika – det vil si samtaler med landskoden +2xx – i den hensikt å lokke den oppringte parten til å returnere samtalen. Å ringe opp et slikt nummer resulterer ofte i høye kostnader for den aktuelle abonnenten, disse overføres til selskapet som foretok den opprinnelige oppringingen. Jo lengre den returnerte samtalen varer, desto høyere blir kostnadene. Du bør derfor utvise forsiktighet når du returnerer slike uventede samtaler fra utlandet. Abonnenter kjenner ofte prefikset til dyre servicenumre i sine egne land, men det er ofte umulig å identifisere slike tjenester i utenlandske telefonnumre.

Hvis abonnenten blir oppringt på et mobilnummer, spiller det ingen rolle i hvilket land mobilenheten befinner seg. Om samtalen er et internasjonalt anrop og landkoden – i dette tilfellet +95 (0095, Myanmar ) – må spesifiseres, avhenger bare av om den oppringte mobilenheten bruker en mobiltelefonleverandør fra samme land som den som ringer. Det har ingen ting å si hvor den mobile enheten befinner seg. Men lokaliseringen kan under visse forhold utgjøre en stor forskjell for anropskostnadene. Så snart en mobilenhet ringer til et fremmed mobilnett, påløper det roamingavgifter. Eieren av den aktuelle enheten må dekke seg disse kostnadene, uavhengig av om vedkommende er blitt oppringt eller selv har ringt noen andre. Roamingavgifter er i stor grad avskaffet i EU, så det påløper ingen ekstra kostnader når du bruker en mobilenhet i et annet europeisk land. Utenfor EU medfører dette imidlertid ofte en høy avgift. Roamingavgifter er spesielt høye i fly og på skip som er utstyrt med en mobil nettverkscelle. Det anbefales derfor å informere seg på forhånd om roamingavgifter i utlandet, eller å la enheten være i flymodus under hele reisen.

Landskoden / utlandskode Myanmar